top of page

Advocaat Nancy Vandervoort te Paal - Beringen, specialist in Verkeersrecht en Strafrecht regio Limburg

'Betrouwbare juridische hulp als het hard nodig is!'

  • Wat te doen als u wordt opgeroepen om gehoord te worden door de politie of de onderzoeksrechter?

  • Wat te doen als u verdachte bent in een strafzaak en een dagvaarding ontvangt om te verschijnen voor de politierechtbank of correctionele rechtbank?

  • Wat te doen als u in voorarrest zit?

 

Het is altijd aan te raden om uw zaak zo snel mogelijk te laten behartigen door een ervaren advocaat!

Advocaat Nancy Vandervoort staat regelmatig cliënten bij die op de een of andere manier in aanraking zijn gekomen met politie en/of justitie. De ervaring van haar kantoor strekt zich uit van strafmisdrijven tot verkeersovertredingen, zoals rijden in staat van dronkenschap, alcoholintoxicatie, aanrijdingen, vluchtmisdrijven, rijden door rood licht of overtredingen van andere verkeersregels. U kunt rekenen op de bijstand van Advocaat Nancy Vandervoort uit Beringen, Limburg, vanaf het strafrechtelijk onderzoek tot de eventuele zitting en uitvoering van de straf. Als het OM besluit u verder te vervolgen, bekijkt Advocaat Nancy Vandervoort of ander onderzoek gewenst is en of er getuigen en/of deskundigen gehoord kunnen worden. Bij onvoldoende bewijs of omstandigheden die strafvervolging uitsluiten, zullen wij vragen de zaak te seponeren of u buiten vervolging te stellen.

Ook als u slachtoffer bent geworden van een verkeersongeval of strafbaar feit (bijvoorbeeld slachtoffer van slagen en verwondingen, diefstal, laster en eerroof, verkrachting…) kunt u een beroep doen op advocaat Nancy Vandervoort om u bij te staan als burgerlijke partij. U kunt als slachtoffer ook een beroep doen op het advocatenkantoor om bijkomende onderzoeksmaatregelen te vorderen, het strafrechtelijk onderzoek in te zien, enz.

Laat u vertegenwoordigen of bijstaan door de ervaren Advocaat Nancy Vandervoort en contacteer ons vandaag nog!

bottom of page